Kyckling i curryEn kryddig gryta som går fint att göra i förväg. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Stycka kycklingen men bena inte ur, och fräs delarna i olja tills de fått fin färg. Lägg åt sidan. Strimla morot, hacka lök och vitlök. Hetta upp några matskedar olja i stekgrytan och lägg i de torkade kryddorna och russinen. Tillsätt grönsakerna och låt dem fräsa mjuka på lägre värme. Lägg i kycklingen och, späd med grädden och eventuellt lite vatten. Låt koka under lock i cirka 20 minuter eller tills kycklingen är väl genomkokt. Rör ner yoghurten och låt grytan bli varm. Smaka av med salt, peppar och några droppar sesamolja. Servera grytan med ris och gärna salladskål eller grönsallad. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Varm vegoVarm vegogryta med quorn och chili!Vego kan smaka fantastiskt. Prova en chili sin carne som inte skäms för sig. KaffedrinkarHöj värmen!Vad sägs om en klassisk Irish coffe, en fåtölj och en god bok? Eller kanske en Café Orange, när kvällskylan kommer krypande. Så tänd stearinljusen och hämta favoritfilten. Sen är det bara kaffedrinken som saknas... Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|